Svašta nešto...

Novogodišnje SMS čestitke
2008/12/29,18:37

 

Evo nekoliko predloga novogodišnjih SMS čestitki. Odaberite one koje vam se najviše sviđaju i šaljite... 

*      Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!

*      Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca - i nijednu kap tuge i bola.

*   Ako budeš videla/o čoveka u crvenom kako te trpa u vreću - nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

*      Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Godina!

*    DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imas dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SRECNA NOVA!

*      Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!

*      Lepota... Svežina... Snovi... Istina... Mašta.. Osećanja... Vera... Poverenje...

*      SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV upakovanu u ISKRENOST sa mašnicom od BRIGE i zapečaćenu LEPIM ŽELJAMA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života.  SREĆNA NOVA GODINA ....

*      Tom Kruz, Anđelina Žoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni
i ja...  Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU.

*      Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje - Novogodišnje veče.

*      Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bićeš bolji čovek u Novoj.

*      Nazdravimo novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto.

*   Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2009. SREĆNA TI NOVA!

*      Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA 2009.

*    Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko - želim ti srećnu i prelepu 2009.

 

Meni je najslađa ona koju sam boldovala. A vama? 

 

Padaju, padaju s neba bele zvezde...
2008/12/29,10:00

 

 

                                             
http://www.youtube.com/watch?v=GQIjuBdKBsA
 
 Poželela sam da vas vratim u detinjstvo kada smo svi pevali ovu pesmicu, kada smo svi bili tako slatki. Meni je bila jedna od omiljenijih. A vama?
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu